Downhill Ivarčko (zadnja tekma za slo. pokal)


Na tekmo sem pršu v petek, še pred tem sem dvignu šotor od GT-ja v Žalcu. Hvala Janez (factorystore)


foto: Jonathan Tubman

Ker je padal dež par dni, je bila proga kar dobro namočena. V petek sem naredil dva spusta, tole je pa že trening v soboto. Proga je bila izboljšana od lani. Ušečno 😛


Kvalifikacijska vožnja: naredil sem nekaj napak in se zataknil za zadnjo gumo. Zgubil sem kar nekaj sekund, na koncu pristal na 13. mestu. Najboljša kvalifikacijska vožnja letos.


foto: Jure Menard

Kljub soncu, je bila proga še dovolj mokra za spajke.


foto: Jure Menard

Drseči ovinki proti cilju.


Dobr se ga je letel na zadnjem jumpu, redbull ti da krilaaaa…


foto. Jonathan Tubman

Kljub 4 tedenski odsotnosti kolesa, sem uspel hitro priti nazaj v formo, seveda brez obiskov v Schladmingu mi to ne bi uspelo. V finalni vožnji sem naredil veliko majhnih napak, na koncu sem zasedel 11. mesto in bil zelo vesel. Vem da grem lahko hitro in sem tudi dokazal. Začetek sezone ni bil najboljši, potem sem stopnjeval tempo iz dirke v dirko. Vem kaj moram drugo leto narediti, da bom od tu nadaljeval po lestvici navzgor!


Čestitam tudi mojemu klubu ŠD LIFE, saj smo v prvi sezoni zasegli 9. mesto med 21 klubu v Sloveniji. Menim, da smo dobra ekipa, ki je letos veliko dosegla in da bomo nadaljevali drugo leto še bolje. Hvala vam za čudovito sezono v slo. pokalu. Vidimo se v Gračišču!!

Comments are closed